søndag den 1. december 2013

i er for skønne


Så skal december skydes i gang, og ingen sang er bedre til formålet end Coca Colas christmas anthem, Shake Up Christmas. Vidunderlig sang, næsten lige så vidunderlig som JER, mine alt for skønne læsere. Klokken er 13:00, og jeg har allerede fået 400 sidevisninger i dag. I er sindssyge. Er jeg virkelig så interessant? Da jeg startede den her blog fik jeg måske hvis jeg var heldig 500 sidevisninger om måneden, det har I formået at trække op på - hold nu fast - 5.503 sidevisninger i november alene! Det er skørt folkens. Jeg er faktisk ret nysgerrig, hvorfor læser I min blog? Hvad gør den interessant, hvorfor gider I bruge jeres kostbare tid på at læse mine indlæg?

Uanset hvad er I fantastiske. I gør det sjovt at blogge om nedern ting. Og nu kom der lige et rigtig positivt indlæg, men for søren da, det er december! Så nu vil jeg smide mig på sofaen med julefilm og kage, og nyde at jeg ikke skal noget som helst i dag, hallelujah.

2 kommentarer:

  1. Jeg ser din blog som en intelligent form for reality. Derfor læser jeg med, og så også lidt fordi jeg selv er en negativ satan.

    SvarSlet
    Svar
    1. Den var faktisk ny, det er jeg glad for at høre!

      Slet