søndag den 8. december 2013

livets store spørgsmål

Hvad skal man stille op?

Du har mødt en fyr i byen, og der har været instant kemi, han er sød, flot og I har fælles interesser, han giver dig komplimenter, og spørger endda om du vil sove hos ham, når du nævner at du mangler et sted at sove. Og du siger nej. Og tager hjem og sover hos din eks. Og fra du er vågnet i dag, har du ikke gjort andet end at tænke på ham - tænke på hvad der var sket hvis du var taget med ham hjem, tænke på at du burde være taget med ham hjem, tænke på hans virkelig flotte øjne, tænke på at han er en af de mest attraktive fyre du har set siden du blev single, og du lod chancen gå forbi. Du har hverken hans fulde navn, hans adresse, en idé om hvor han kommer henne eller hvor han går i skole. Du kan sidde hvileløst på den samme bar, hver nat i mange år endnu, i håbet om at møde ham igen. Du kan gå dør til dør i hele Odense, bare for at finde ham.

Til sidst bliver du besat, googler navnet og bydelen, der kommer en cykelforretning op. Frustreret suk. Du søger mod facebook, hvor du udbasunerer din frustration, og minder dig selv om at du skal huske at slette statussen, hvis du altså finder ham. Du søger efter ham på facebook, men ingen resultater, og du er ved at give op.. Men så indser du, at hans navn kan staves både med C og med K, så du prøver med et andet bogstav..OG BAM. Dér er han fandme. Lige dér. Det er ham på profilbilledet, og han er endnu flottere end du husker ham. Han er fire år ældre end dig, og han er tagget på nogle billeder fra en koncert, hvor han synger. I har to fælles venner, og de går begge to på din skole..satans.

Hvad så nu? Hvad skal man stille op? Nu har man hans facebook. Så hvad så nu? Hvad fanden i helvede skriver man? "Ja hej, det her lyder nok voldsomt creepy, men jeg har ikke kunnet holde op med at tænke på dig siden vi krammede farvel, og nu har jeg stalket mig frem til din facebook. Jeg har faktisk set på samtlige profiler med dit navn, indtil jeg fandt dig. Skal vi lave noget sammen en dag?" Helt seriøst? For at prøve at skjule det faktum at man har stalket ham for sindsygt, det går bare heller ikke. Og hvorfor har han egentlig ikke skrevet? Været creepy stalker? Har han slet ikke tænkt på hende den søde brunette fra Ryans siden hun afslog at sove hos ham? Og hvis han har, hvad fanden har han så egentlig tænkt? Og hvad vil han tænke når han ser den virkelig ikke tiltalende facebook-besked, som man ikke tør sende endnu?

Hvad skal man stille op?

1 kommentar: